Kosár

A koronavírus elterjedésével – a kézmosás mellett – kiemelten fontossá vált azoknak az eszközöknek a megtisztítása, amelyek egész nap a kezünkben vannak. A mobil eszközök, tabletek, nyomtatók és egyéb eszközök alapos fertőtlenítése fontos lépés a fertőzés terjedésének korlátozásában.

A gyorsan eszkalálódó vírushelyzet következtében sokan fordultak a Zebra Technologies-hez az eszközök helyes tisztításával kapcsolatban, hogy azok fertőtlenítésével a megfelelő védelmet biztosíthassák a kórházi, raktári, vagy éppen üzleti dolgozók számára.

Azon eszközök tisztán tartása, melyeket több dolgozó, több műszakon át folyamatosan használ, egy olyan fontos szempont, amelyet a cég már a készülékek tervezésénél is figyelembe vett. Emellett most közzétettek egy egyértelműen követhető, alapos útmutatót is az eszközeikhez, amely itt érhető el:
https://connect.zebra.com/DeviceDisinfection_us

A linken megtalálható minden utasítás, hogy hogyan fertőtleníthetjük alaposan az eszközeinket a képernyőtől kezdve egészen a gombokig. Ezen felül arra is választ kaphatunk, hogy milyen tisztítószereket használhatunk erre a célra. A cég továbbá javasolja, hogy a vállalatok minél előbb alakítsanak ki az eszközök tisztítására vonatkozó szabályzatot.

forrás:
https://www.zebra.com/gb/en/blog/posts/2020/how-to-clean-your-mobile-devices-tablets-scanners-printers.html